TERMÉKEK

Termékek rovat

Ezen rovat tartalmazza a Magyarországon készült vagy hazai szellemi hozzájárulással létrehozott továbbá a jelentős alkalmazásra, felhasználásra talált informatikai termékeket. A feldolgozás első fázisában az 1990-ig terjedő időszakban készült hardver és szoftver termékekről gyűjtöttük az adatokat, melyeket igyekeztünk egységes formában összefoglalni. Az egyes leírásokat további dokumentumokkal, videós előadásokkal egészítettük ki.

A termékeknél megjelenő táblázatból elérhetőek az egyes hardver, szoftver elemek egyedi leírásai másrészt a kapcsolódó előadások esetenként a kiállító hely ahol megtekinthetők.

Az Informatikatörténeti Kiállításon szereplő tárgyakról szóló leírásokat és videó filmeket külön listákban mutatjuk be. A tárgyak egy része a hardver termékek között is ismertetésre kerül.

Az információk további gyűjtéséhez, és a meglévők pontosításához kérjük a kedves olvasó segítségét. Ezt megteheti az információs űrlap kitöltésével, kibővítésével, vagy az információkat ismerő releváns személy elérhetőségének megadásával. Minden beküldött adatot, információs űrlap–ot előre is köszönünk.