INTÉZMÉNYEK

Intézmények rovat

Az Adattárnak ebben a rovatában gyűjtjük a magyar informatikai, számítástechnikai és szervezési vállalatainak, oktatási intézményeinek, egyesületi-társadalmi szervezeteinek és  hivatalok-államigazgatási-hatósági szerveknek az adatait.

A gyűjtemény e csoportosításban teszi elérhetővé az intézményeket tartalmazó al-gyűjteményeket lista formájában, amiből a konkrét intézmény leírásához, megjelenítéséhez juthatunk.

Első lépésben döntően a rendszerváltásig, azaz 1990-ig működő intézmények információinak összegyűjtésére, azonosítására helyeztük a hangsúlyt. Az adatbázis nem zárt, abban az értelemben, hogy további intézmények, ill. azokra vonatkozó adatok gyűjtése folyamatban van.

Az információk gyűjtéséhez kérjük a kedves olvasó segítségét is, különös tekintettel a “csak” beazonosított Intézményekre vonatkozóan leírással, vagy releváns személy koordinátáinak megadásával, akár további érdekességek, leírások, információk megadásával egy adott Intézménnyel kapcsolatban. Minden beküldött információt, adatot előre is köszönünk.